Tarih: 05.03.2022 00:37

Değişim Kadınları 9 Mart’ta Sivas’ta buluşacak

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Değişim Partisi Sivas Kadın Kolları’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile hazırladığı yemekli  eğlence etkinliğine Kadın Kolları Genel Başkanı Kader Yeğit, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri ile birlikte katılacak.

Geçmişin de iş, sanat,spor,  gibi bir çok alanda aktif yaşam süren ancak siyasi yaşamına 2021 yılında Türkiye Değişim Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkanı olarak başlayan Kader Yeğit, parti üyeleri tarafından daha sonra Kadın Kolları Genel Başkanı  olarakseçildi.

Kısa siyasi yaşamında hızlı yükselişi ile dikkatleri üzerine çeken Genel Başkan Kader Yeğit, Türk kadınını sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta layık olduğu yere taşımak için siyasete girdiğini belirterek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün

“Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” sözünü ilke edindiğini dile getiriyor.

Türkiye Değişim Partisi Sivas Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile hazırladığı yemekli  eğlence etkinliği 9 Mart Çarşamba günü saat: 19:00’da   Sivas PaşaBey otelde gerçekleştirilecek.

 Etkinliğine  sadece partililerin değil bütün kadınların davetli olduğunu söyleyen Türkiye Değişim Partisi Sivas Kadın Kolları Başkanı Hanife Haksever, Genel Başkan Kader Yeğit ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MYK) üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. (WEB SİTESİ)

Sivas HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —